Mini Evoluutio

Mietitkö vasta yrittäjäksi ryhtymistä? Tarvitsetko tukea juuri nyt – ilman isoja investointeja ja kuukausien sitoutumista?

Jos tunnistit itsesi yllä olevasta, Mini Evoluutio on täydellinen valmennuspaketti sinulle!

Ollaan rehellisiä: niin ihanaa kuin olisikin sijoittaa tuhansia euroja omaan yritykseen (ja itseen!), aina se ei ole mahdollista eikä välttämättä edes järkevää.

Ja se on täysin okei! Suorastaan normaalia. Varsinkin yrittäjyytesi alkumetreillä (ensimmäiset 6-12kk).

Nämä ovat myös ne metrit, jolloin tarvitaan eniten tukea ja ohjausta oikeaan suuntaan sekä mahdollisuutta jakaa iloja ja huolia kuuntelevan ja ymmärtävän korvan kanssa.

Mihin kannattaa priorisoida? Miten määrittelen kohderyhmäni? Onko palveluvalikoimani selkeä ja helposti ostettavissa? Hinnoittelu kestävällä pohjalla? Kuinka kohtaan epävarmuuteni, pidän huijarisyndrooman aisoissa ja omaksun kasvun mindsetin?

Mini Evoluutio on luotu juuri sinua silmällä pitäen. Jotta saisit maksimaalisen tuen ilman kuukausien sitoutumista ja taloudellista ahdinkoa (huolimatta siitä että hyvä valmennus tuo aina euroja kassaan).

3 huolia hälventävää yksilötapaamista sinulle sopivassa rytmissä

Yrittäjyyden alku on yhtä tunteiden vuoristorataa. Välillä itkettää, välillä naurattaa, välillä tekee molempia samaan aikaan (toisinaan ihan syystäkin). Eikä kukaan tunnu ihan hiffaafan mitä oikein teet…

Se voi olla yksinäistä aikaa. Turhauttavaa.

Intoa olisi niin paljon että sillä tehtäisiin muutama päivätrippi Kuuhun. Jos vaan tietäisi mihin kanavoida se energia ja into. Pöydällä tuntuu lojuvan 30 akuuttia asiaa ja siihen päälle ne kaikki muut.

Tiedät että sinulla on upea palvelu, olet himputin hyvä ja haluaisit vaan päästä jo töihin. Asiakkaat vaan ei vielä ole ymmärtäneet tätä.

Vai tiedätkö…? Epäiletkö kuitenkin kykyjäsi? Pienennätkö itseäsi ja osaamistasi, peläten huomiota ja miettien sellaisia höhliä asioita kuin ”mitä ne nyt musta ajattelee?”.

Mini Evoluutiossa yhdenkään tunteen, ajatuksen, pelon, ilon, murheen tai kysymyksen kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

Selkeä ja matkaasi tukeva verkkokurssi, jonka avulla rakennat kestävän bisneksen

Talo on vain yhtä tukeva kuin sen perustukset. Hosuen tehty, suomaalle rakennettu tönö vajoaa auttamattomasti eikä asuminenkaan ole kovin mukavaa tuulen tuivertaessa kylmään kahvikuppiin. Hrrr.

Haluan sinun hörppivän tulikuumaa kaffea pehmovilttiin kääriytyneenä (tai mieluummin siemailevan mojitoja Bahamalla). Siksipä rakensin sinulle kaiken kattavan minikurssin yrityksesi perustan tueksi.

Voit siis sanoa hasta la vista baby sellaisille kysymyksille kuin ”millainen on vastustamaton palvelu?”, ”kuka on asiakkaani?”, ”kuinkahan paljon uskallan tästä pyytää?”, ”miten myyn ilman myymistä?” ja aika monta muuta.

Kurssi sisältää rutkasti käytännön tehtäviä ja apua saat aina pyydettäessä. Tämä ei siis ole mikään ”kuuntelin tunnin enkä sisäistänyt mitään”-kurssi vaan joudut aidosti hommiin!

w

Mini Evoluutio sisältää 3 kpl henkilökohtaisia tapaamisia Teamsin välityksellä (á 60 min).

Näiden tapaamisten aikana saat tukea ja neuvoja omaan tilanteeseesi ja voimme esimerkiksi hioa palveluvalikoimaasi, miettiä hinnoittelua, unelma-asiakastasi ja markkinointiasi. Jotta vältyt turhalta huseeraamiselta ja stressiltä.

Tapaamiset voidaan sopia sinua parhaiten palvelevassa aikataulussa (esim. 3 tapaamista yhden kuukauden aikana tai vaikka tapaaminen per kuu).

Tilanteestasi riippuen saatat saada väliajalle kotitehtäviä, joiden tulee olla tehtynä ennen seuraavaa tapaamista.

(Mini Evoluution jälkeen on mahdollista ostaa joko irtotapaamisia á 80€ (+alv) tai siirtyä Yrittäjän Evoluutio valmennukseen seuraavan startin yhteydessä.)

Näpsäkkä ja käytännönläheinen verkkokurssi auttaa luomaan yrityksellesi vankan perustan, joka tukee hyvinvointiasi.

Verkkokurssi sisältää:

  • Palveluvalikoiman luominen
  • Unelma-asiakkaan määrittely
  • Kestävä hinnoittelu
  • Kunnioittava myynti
  • Ajanhallinta

Verkkokurssi on tiivistetympi versio Yrittäjän Evoluution kurssista ja rakennettu tukemaan yrityksesi peruspilareita.

Kurssi sopii niin jo yrittäjinä toimiville, joiden tekeminen tarvitsee suuntaa kuin sinullekin, joka vasta pähkäilet omaa liikeideaasi (ja haluat tehdä asiat alusta asti fiksusti!).

Mini Evoluutio 290€ (+alv)

Mini Evoluutio laskutetaan ensimmäisen ajanvarauksen ja verkkokurssin toimituksen yhteydessä.

Haluatko jutella lisää?

Mini Evoluutiota koskevat kysymykset tai alkukonsultaatiot joko alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan info@tiiahurme.com

Kerrothan hieman itsestäsi ja tilanteestasi yhteyttä ottaessa. Näin osaan paremmin arvioida ohjelman sopivuuden juuri sinulle ja tiedän, minkälaista apua tarviset 🙂

Yhteydenotto ei sido mihinkään.

Yrittäjätaustani

6 + 10 =