Portfolio & asiakaskokemuksia

Alla aiempia töitäni sekä asiakkaideni kokemuksia

Uudet Tuulet Hoiva Oy

Uudet Tuulet Hoiva Oy

Uudet Tuulet Hoiva Oy:lle rakennettiin uudet nettisivut tukemaan uudistettua brändi-ilmettä ja boostaamaan kilpailuasemaa. Sivuista toivottiin kevyitä, yksinkertaisia ja tyylikkäitä.

Lisäksi kävimme heidän kanssaan läpi kattavan somekoulutuksen ja laitoimme kanavat uuteen iskuun.

Lyhyenä Hetkenä

Lyhyenä Hetkenä-blogi

Lyhyenä Hetkenä on jo vuodesta 2015 toiminut ekologiseen ja kestävään elämäntapaan kannustava blogi. Bloggaaja-Pia kaipasi uutta nostetta ja boostia bloggaamiseen ja yhteistyökuvioihin. Ilmeestä haluttiin hieman nostalginen mutta vastavirtaan uiva. Paikka, jossa teksti on keskiössä ja lukjoilla on tilaa hengittää.

Parturi-kampaamo Kiara's

Parturi-kampaamo Kiara’s

Kiara’s täytti upeat 10-vuotta, ja samalla laitettiin uusi vaihde paitsi palvelukonsepteihin myös nettipresenssille! Kiara’sin lämmin ja palveleva ilmapiiri haluttiin siirtää myös nettiin, ja samalla perustaja-Niina hyppäsi uuden äärelle bloggaajana.

”Kiitos Tiia ✨️ lämmin suositus kaikille jotka kaipaavat matkaansa alansa ammattilaisen! Visuaalisuus, selkeät linjaukset, aikataulussa pysyminen, asiakaspalvelu. Kaikki priimaa! Enemmän kuin mukavaa jatkaa yhteistyötä 🙌”

Ole esim

Ole esim / Katri Raivola

Ihanalle ja sydämelliselle Katrille tehtiin nettisivujen facelift syksyllä 2022. Aiemmat sivut Katri oli urakoinut itse mutta niihin kaivattiin rakennetta ja ammattimaisempaa ”sitä jotain”. Sivujen värimaailma ja rento fiilis pidettiin matkassa mukana mutta sivuihin tuotiin selkeyttä ja parannettiin käyttökokemusta.

”Sain heti ensimmäisestä yhteydenotosta asti loistavaa palvelua. Tiia otti kaikki toiveeni hienosti huomioon ja viilasi kärsivällisesti nettisivuja toiveideni mukaisesti, kunnes olin niihin täysin tyytyväinen. Tiialla oli paljon hyviä ideoita ja ehdotuksia kotisivujen toteutukseen. Olen sivuihin todella tyytyväinen. Voin suositella Tiiaa erittäin lämpimästi kotisivujen tekijäksi 😊”